UUTUUDET

Nyt myös verkkokaupassa !!!
J.Mäki Professional on uusi luonnontuotteista valmistettu korkealaatuinen hiustenhoitosarja.
Tuotteet on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille, sillä tuotteiden raaka-aineet ovat turvallisia ja niitä käytetään myös ihonhoidossa.
Tuotesarjan hoitoaineen monimuotoisuus, auttaa vähentämään hiusten muotoilutuotteiden käytön, sillä hoitoaine toimii myös jätettävänä hoitoaineena ja auttaa hiusten muotoilussa.
Turhista kemiallisista ainesosista on luovuttu ja vain luonnollisia raaka-aineita käytetään

Shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio:
-Ei sisällä sulfaatteja
-Ei sisällä parabeeneja
-Vegaaninen
-UV-suoja

J.Mäki Professional lääketieteelliset ravinto- ja hivenaineet:

-Panthenol 
-Pellavanöljy 
-Risiiniöljy
-Saksanpähkinäöljy 
-Bambu-uute
-Karitevoi 
-Fenoolihappo
-Hasselpähkinäöljy 
-Viinirypälesiemenöljy

TUTUSTU TÄSTÄ

Schwarzkopf Mad About Curls & Waves  

Kiharoiden ammattilaisen äärimmäinen tavoite on tarjota asiakkailleen vaivaton hoitorutiini sekä parturi-kampaamossa että kotona heidän luonnollisen hiusrakenteensa syleilemiseksi ja korostamiseksi sekä heidän ainutlaatuisen persoonansa ilmaisemiseksi. Mad About Curls & Waves on kokonaisvaltainen hoito- ja muotoilusarja, joka on omistettu hiusten erilaisille rakenteille kunnioittaen jokaista ainutlaatuista kuviota kauniiden ja kestävien laineiden ja kiharoiden luomiseksi.

OLAPLEX

NYT MYÖS LIIKKEESSÄ !

VÄRJÄYSTEN, VAALENNUSTEN JA RAITOJEN YHTEYDESSÄ ALK. 15e ja ERILLISENÄ HOITONA ALK. 55e

MIKÄ ON OLAPLEX?
Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

MITEN KAIKKI SAI ALKUNSA?
Kaikki alkoi siitä, kun kaksi maailman johtavaa materiaalitekniikan ja kemian tohtoria, Eric Pressly ja Craig Hawker, jotka eivät koskaan aiemmin olleet työskennelleet hiustuotteiden parissa löivät viisaat päänsä yhteen. Ennakkoluulottomalla otteella tämä huipputiimi keksi yhden kemiallisen ainesosan, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, joka pystyy yhdistämään hiuksen rikkoutuneet sidokset – kemiallisen käsittelyn aikana ja sen jälkeen – tehden niistä entistä vahvemmat, ilman silikoneja tai öljyjä. Olaplex on myös vegaaninen, eikä sitä ole koskaan testattu eläimillä.

MITEN SE TOIMII?
Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Olaplex on ainut aine, joka todella pystyy tähän. Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Tuhannet hiusammattilaiset ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet Olaplexia asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Tämä saattaa kuulostaa uskomattomalta ollakseen totta – juuri siksi Olaplex onkin tuote, joka pitää itse kokea!

UUTUUS VERKKOKAUPASSA ! 

Hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnin alkujuurilla

Välillä on hyvä pysähtyä, palata takaisin perusasioiden äärelle. Hiusten hyvinvointi alkaa hiuspohjasta ja hiusten juurista. Hiuspohjaa, kuten kasvojen ja vartalon ihoa, on hyvä muistaa hoitaa säännöllisesti; hiuspohja kaipaa puhdistusta, kuorintaa ja kosteutusta. Toisinaan hiuspohja kaipaa myös virkistystä ja hemmottelua. Tämän vuoksi halusimme palata juurille ja kehittää tuotesarjan, jolla edesautamme hyvinvoivien, terveiden hiusten kasvua hemmotellen samalla aisteja.

Back to the Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uudenlaiset, nykyteknologiaa hyödyntävät tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista. Back to the Roots tasapainottaa, hoitaa sekä ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Back to the Roots – takaisin juurille

TUTUSTU JA TILAA TÄSTÄ

 

BLONDME

ITSEVARMA. VAHVA. YKSILÖLLINEN. UNOHTUMATON.

Blondit odottavat todellista vaaleiden hiusten täydellisyyttä sekä yksilöllisiä ja ainutlaatuisia lopputuloksia. Mutta epätasainen pohjaväri ja hauras hiusrakenne ovat vain osa haasteista matkalla kohti täydellisiä vaaleita hiuksia. Tästä syystä loimme BLONDMEn.

BLONDME, johon on nyt sisällytetty edistyksellinen Bonding-teknologia on ainut blondeille omistettu väri- ja hoitosarja. BLONDMEn avulla voit olla sellainen blondi kuin haluat: Itsevarma. Vahva. Yksilöllinen. Unohtumaton.

BLONDME RÄÄTÄLÖITY BONDING-HOITO

Integroidulla Bonding-teknologialla tämä räätälöity hoitotuotesarja blondeille on kehitetty hoitamaan etenkin hauraita vaaleita hiustyyppejä. Suunniteltu vastaamaan kaikkien blondien tarpeisiin yksilöllisen hoidon ja ylläpidon saavuttamiseksi kolmella sävysuuntauksella:

KAIKKI BLONDIT
Täysi hoito-ohjelma intensiiviseen hoitoon ja vahvistamiseen kaikille vaaleille hiuksille.

VIILEÄT BLONDIT
Viileille hopeatuhkasävyille ei-halutun lämmön neutralointiin.

LÄMPIMÄT BLONDIT
Lämpimän toffeisille sävyille kirkastamaan tai elvyttämään haalistuneita vaaleita sävyjä.