KORUT

Tietoa Hopea-puron koruista ja hoito-ohjeet :

Hopea

 

Hopea on herkkä ja klassinen jalometalli. Hopeaa on käytetty korujen valmistukseen jo vuosituhansia. Hopean kaunis valkoinen hohto on kiehtonut ihmisiä jo muinaisista ajoista asti. Yhä tänä päivänä hopea on suosituin materiaali koruissa.

 

Aito hopea tummuu ajan mittaan. Tummunutkaan hopea ei ole pilalla, vaan sen voi aina puhdistaa. Käytä hopeakoruja säännöllisesti. Käyttö estää hopeaa tummumiselta. Puhdistus tulee tehdä viimeistään silloin, kun ensimmäisiä merkkejä tummumisesta havaitaan. Voit puhdistaa hopeakoruja jo ennen tummumista, näin suojaat koruja ja ehkäiset tummumista. Tummumista voit estää säilyttämällä hopekoruja ilmatiivissä muovipussissa. Hopeanpuhdistusaineita voit hankkia kultasepänliikkeistä tai suurista tavarataloista. Hopeakoruja tulee säilyttää erillään muista metalliesineistä ja koruista. Hopea naarmuuntuu helposti ja menettää kiiltonsa naarmuuntuessaan.

 

925 leima on yleisin hopean merkki. 925 leima tarkoittaa 92,5 % hopeaa sisältävää korua, jota kutsutaan sterling-hopeaksi. Kaikki Hopea-Puron korut ovat nikkelittömiä.

 

Joskus hopeakorut rodinoidaan eli päällystetään ohuella kerroksella rodiumia. Rodiumpinnoite antaa korulle kirkkaan, korkeakiiltoisen pinnan ja estää tummimista.

 

Koruteräs

 

Teräksenvalmistus on tunnettu Kiinassa jo 200-luvulla, mutta korumateriaalina teräs on nostanut suosiotaan viime vuosina. Koruteräksen tumma sävy tuo syvyyttä koruihin ja metallin ominaisuudet tekevät koruteräksestä helppohoitoisen ja pitkäikäisen.

 

Koruteräs on materiaalina allergisoimaton ja tummumaton. Koruteräs sopii allergisille ja sen puhdistaminen on helppoa. Voit käyttää teräskorujen puhdistamiseen asianpesuainetta ja hammasharjaa.

 

Koruteräksen leima on 316L, jonka löydät kaikista Hopea-Puron teräskoruista.

 

Hopeointi

 

Hopeoitu koru pysyy pitkään kauniina ja ilahduttaa omistajaansa kun sitä muistaa hoitaa oikein. Hopeoidun korun kanssa ei kannata mennä suihkuun, hikoilla tai suihkuttaa hajuvesiä tai hiuslakkoja koruun. Hopeista pintaa kannattaa suojella kaikilta kemikaaleilta ja kosteudelta. Hopea tummuu ajan kanssa ja voit hidastaa tummumista säilyttämällä hopeakoruja ilmatiiviissä muovipussissa. Hopeoidut korunosat kuluvat vähitellen käytössä  ja alta paljastuu mahdollisesti pintaväristä poikkeava metallin väri. Jos kulumista haluaa välttää, voi hopeoidut korut suojata korulakalla, myös väritön kynsilakka sopii tähän tarkoitukseen

 

Hopeoitu koru on edullisempi vaihtoehto kuin täyshopeinen. Hopeoiduilla koruilla saat edullisesti täydennystä korukokoelmaasi. Hopea-Puron hopeoitujen korujen pinnoituksen alla on kuparia. Jos ihosi pH on voimakas, emme suosittele kuparisia koruja

Tuotteet

Kuva

Tuote

-

Hinta

Ostoskoriin


-
44,50 €
37,83 €

-
23,00 €
19,55 €

-
18,00 €
15,30 €

-
12,00 €
10,20 €

-
23,00 €
19,55 €

-
12,00 €